YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


BU YOL FİNALE GİDER

Üç maçta 7 puan toplayarak grup liderliğine oturan Ay-Yıldızlı ekibimiz, final şansını iyice güçlendirdi. Şimdi gözler 2001'deki maçlarda.

Eksiğe rağmen

Milli Takım, kadro bakımından tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşarken, bir yandan da 2002 Dünya Kupası Eleme Grubu'ndaki maçlarında büyük bir başarı grafiği sergiliyor. Geride kalan 3 maçın 2'sini dış sahada oynayan Ay-Yıldızlı ekibimiz, elde ettiği 2 galibiyet 1 beraberlikle liderlik koltuğuna oturdu.

Fransa ile özel maç

Sakatlıklar ve cezalı oyuncu nedeniyle kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Şenol Güneş, ilk seriyi başarıyla atlattı. Oynanan maçların rövanşına 5 aylık bir süre olması, Milli Takım'ın sorunlarını gidermede büyük bir fırsat olarak gözleniyor. 2001'in Mart ayında yapacağımız maçlar öncesi Fransa gibi ciddi bir rakiple özel maç yapacak olan Ay-Yıldızlı ekibimiz geleceğe daha umutla bakıyor.

Bu nasıl kardeşlik?

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Azerilerin yaptığı sertliklere bir anlam veremediğini söyledi. Milli Takım'ı ve yapılan sertlikleri değerlendiren Ulusoy, "Yapılacak takviyelerle yenilmez bir takım oluşacak. Okan, Emre, Ümit ve Sergen gibi yeni takviyelerle gücüne güç katacak. Şimdilik hedefimiz final, ama finallerde daha büyük düşünmek zorundayız. Kardeş ülkede çıkan bu olaylara anlam veremedim. Azerbaycan Futbol Federasyonu'nu biz kurduk. Birbirimize karşı daha dikkatil olmalıyız" diye konuştu.

GÜNEŞ: Bu ekibe ve takıma güvenin

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, gelecekten daha umutlu olduğunu söyledi. Kadro bakımından en sıkıntılı dönemi hasarsız atlattıklarını belirten Güneş, "Son 3 maçta da önemli eksiklerimiz vardı. Ancak biz bunların arkasına sığınmadık. Rakibe göre oyuna sahaya sürdüğümüz 11, olan şartlar içinde en iyisini yaptılar. Sakatların iyileşmesi, takıma monte edeceğimiz yeni isimlerle daha güçlü ve uyumlu bir takım olacağız. Üstelik oynadığımız rövanş maçlarına daha bir hayli süre var. Ligin de başında sayılırız. Gelecek bizim için her bakımdan daha iyi olacak" diye konuştu.

 
Spor Yazarları

Hüsamettin Acar :
Bu onuru yaşayın
Hürol Bilal :
Şenes Erzik farkı




Kağıda basmak için tıklayın.

ASLA GERİ DÖNMEM
"En büyük arzum 2000 yılında Fenerbahçe'nin şampiyon olması" diyen Kalkavan, "Camia olarak Mustafa Denizli'ye sabır göstermeliyiz" dedi.
Bütün yollar Avrasya'ya
Pazar günü 22.'si koşulacak olan Avrasya Maratonu için geri sayım başladı. Yarış direktörü Ayhan Bölükbaşı, "Tüm insanlarımızı maratona bekliyoruz" dedi.
Başkan Yılmaz derbi galibiyeti istiyor
Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş maçını kazanarak derbi sevincini yaşamak istediğini söyledi. Yılmaz, uzun zamamndan beri Trabzonspor'un derbi kazanamadığını, belirterek, "Bu maçta hem futbol açısından hem de sonuç yönünden mutluluğu tatmak istiyorum" dedi.
Beşiktaş'ın yaralı bir ekip olduğunu, kazanmak için bütün gücünü ortaya koyacağını da belirten Yılmaz, "Elimizdeki silahlarımızı iyi kullanırsak galip gelmememiz için bir sebep yok. Beşiktaş maçında futbolcularıma galibiyet primi dışında ekstra prim vereceğim" diye konuştu.
Teknik direktör Bulak ise, Beşiktaş'ın hafife alınmayacağını, disiplinli, kontrollü ve akıllı bir futbol oynayarak sonuca gitmek istediklerini söyledi. Bulak, ülkesinden dönen Nikolovski'nin sakatlığının oynamasına engel teşkil etmediğini de sözlerine ekledi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...