YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Bilişim'den

  Arşivden Arama

 


UEFA ŞAMPİYONU G.SARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TURU'NDA MİLAN'LA KARŞILAŞIYOR

BİR ZAFER DAHA

Tarihinde ilk kez ikinci tura yükselen Cimbom, San Siro'da Milan karşısında grubundaki ilk maçına çıkıyor. UEFA Şampiyonumuzun hedefi geçen sene yendiği rakibine rövanşı vermemek.

Hedef iyi başlangıç

Galatasaray İtalya'da yeni bir zafere imza atmak için Milan'a konuk oluyor. UEFA ve Süper Kupa zaferlerinden sonra bir ilke daha imza atıp Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükselen ilk Türk takımı olan Galatasaray'da hedef İtalya'da iyi bir başlangıç yapmak. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon gruptaki son maçta 3-2 yenip Avrupa Kupaları'nın dışına ittiği Milan'a rövanşı vermek istemiyor.

Lucescu puan istiyor

Teknik direktör Mircea Lucescu, amaçlarının 2. tura iyi bir başlangıç yapmak olduğunu söyleyerek, "Milan'ın gücünü iyi biliyoruz. Prese, pres ile karşılık vereceğiz. Hırsımızı ve kazanma isteğimizi sahaya yansıtacağız. Kaybetmeyi hiç düşünmüyoruz" dedi. Galatasaray İtalya'da dün akşam son çalışmasını yapıp maçı beklemeye başladı.

Hasan-Suat sevinci

En büyük sıkıntılarının eksikler olduğunu da söyleyen Rumen hoca, "Milan karşısında 5 önemli oyuncumuz eksik. Ama amacımız onları aratmamak" dedi. Bu arada, sakatlıkları geçen Suat ve Hasan'ın bugün oynaması kesinleşirken Taffarel, Hakan, Bülent Akın ve Ahmet sakatlıkları nedeniyle, Emre Belözoğlu da cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

 
Spor Yazarları

Mustafa Kutlu :
Evet, işte bu...
Semih Yuvakuran :
Fener böyle güzel
______________Oku »
______________Oku »
Ümit Aktan :
Çoban yıldızı




Kağıda basmak için tıklayın.

TRABZON HOCA ARIYOR
Farklı Fenerbahçe mağlubiyeti Trabzonspor yönetimini harekete geçirdi. Bulak'ın istifasını bekleyen Başkan Yılmaz, hoca arayışlarına başladı.
YIKILMAYACAĞIZ
Beşiktaş Teknik direktörü Scala, "Sezon sonunda şampiyon olmamız kimseyi mutsuz etmez, ancak başaramazsak da Beşiktaş yıkılmayacaktır" dedi.
OKTAY 9 YIL SONRA YUVADA
İspanya'nın Las Palmas takımından problemli ayrılan ve yaklaşık 2 aydır yeşil sahalardan uzak kalan Oktay Derelioğlu, Trabzonspor'la anlaştı. 9 Yıllık bir aradan sonra yeniden Bordo-Mavili takımla 2.5 yıllık mukavele imzalayan golcü futbolcu, bugün Trabzon'a gidecek. Oktay, 1992-93'te teknik direktör George Leekens döneminde forma giymiş ve olaylı bir şekilde buradan ayrılıp, Beşiktaş'a transfer olmuştu. Golcü futbolcunun bu transferden ne kadar ücret aldığı ise açıklanmadı.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...