YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Beşiktaş, İkinci Lig ekibi Özsahrayıceditspor'u kolay teslim aldı

KARTAL SAHRA'YI AŞTI

Lig lideri Beşiktaş Türkiye Kupası'nda da tutulmuyor. Siyah-Beyazlılar, Ü.Özsahrayıceditspor'u Fazlı'nın 3 golüyle yenerek tur atladı.

Kartal kupada tam yol

Beşiktaş, ligden sonra Türkiye Kupası'nda fırtına gibi. Siyah-Beyazlılar, Üsküdar Özsahrayıceditspor'u 3-0 yenerek kupada 4. tura yükseldi. Pascal Nouma, Münch, Erman ve Ümit gibi as futbolcuların yedek soyunduğu maçta Beşiktaş, rahat bir oyun sergiledi. İkinci Lig'de mücadele eden rakibini, ilk yarıda Fazlı'nın attığı gollerle teslim alan Siyah-Beyazlılar, devreyi de 2-0 önde kapadı.

Fazlı hat-trick yaptı

Beşiktaş, ikinci yarıda skorun da verdiği rahatlıkla rakibi karşısında kendini fazla zorlamadı. Sert esen rüzgar yüzünden atak geliştirmekte zorlanan Sarı-Lacivertli ekibin çabaları ise sonucu değiştirmedi. Oyunu rölantiye alan Beşiktaş, bu yarıda Khlestov ve Fazlı ile müsait pozisyonlar yakaladı. Maça damgasını vuran Fazlı, 89. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak karşılaşmanın skorunu belirleyen golü attı: 3-0

STAT: BJK inönü
HAKEMLER: Mustafa Kalkaldelen **, Hilvan Karadağ **, Serkan Utku **,
BEŞİKTAŞ: Shorunmu ***, Ali Eren **, Rahim **, Sellami **, Khelestov **, Bayram ***, Yasin ** (Dk. 61 Salih **), İbrahim **, Murat **, İlhan ***, Fazlı ****
ÖZSAHRAYICEDİT: Orkun **, Erdal **, Aydın *, Savaş **, Murat **, Barboros **, Dursun H, Ahmet **, Zafer * (Dk. 58 Faruk *), Seçkin * ( Dk. 46 Uğur *) (Dk. 80 Önder ?), Ceyhun **,
GOLLER: Dk. 25, 33 ve 89 Fazlı
SARI KARTLAR: Rahim-Erdal

 
Spor Yazarları

Hürol Bilal :
Yedeklerin tatsız turu
Güra Soysal :
Suçlu kim?




Kağıda basmak için tıklayın.

Trabzon son anda Türkiye Kupası'nda Altay'ı kendi sahasında yenen Bordo-Mavililer, Abdülkadir'in golleriyle tur atladı. Altay'ın tek golü Yakup'tan geldi.
17 YILLIK HASRET F.Bahçe, Türkiye Kupası'nı en son 1982-83 tarihinde Mersin İ.Y.'nu yenerek müzesine götürdü.
SON BOMBA MİJATOVİC
Şampiyonlar Ligi için Brezilya'da futbolcu arayan Galatasaray'ın Fiorentina'nın Yugoslav futbolcusu Mijatovic'e de teklif götürdüğü öğrenildi.
Brezilya'ya futbolcu izlemek için Mete Razlıklı'yı gönderen G.Saray yönetimi, diğer taraftan da Fiorentina'da oynayan Predrag Mijatoviç'e teklif götürdü. Fatih Terim'in Fiorentina'sında yedek kaldığı için huzursuz olan Yugoslav futbolcu, "Yedek kulübesine hapsoldum. Artık oynamak istiyorum. Galatasaray ve AEK'dan aldığım teklifleri değerlendirmek istiyorum" diye konuştu.
Galatasaray'ın kendisine ciddi bir teklifle geldiğini söyleyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Jardel'le anlaşmazlıklarının olduğunu ve her an beni alabileceklerini söylediler. Avrupa'da büyük başarılara imza atmış bir takımda oynamak benim için onur verici olur" dedi. G.Saray Asbaşkanı Ali Dürüst ise, Mijatovic'in açıklamaların kesinlikle doğru olmadığını söyledi.
Bugün Türkiye Kupası'nda Vanspor'u evinde ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Mircea Lucescu, Şampiyonlar Ligi'ndeki PSG maçını düşünerek sahaya yedeklerden kurulu bir kadro ile çıkacak. Rumen hoca, "Avrupa'da ve Lig'de olduğu gibi Türkiye Kupası'nda da yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...