T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

FENER BURSA'YI YAKTI

Ligde iki derbiyi kaybeden, kupaya da veda eden F.Bahçe, istim üzerindeki Bursa'yı devirdi. Timsah Moshoeu'yle öne geçti, Serhat, Ali Akdeniz, Andersson skoru belirledi.

Şükrü Saraçoğlu'ndaki maça tutuk başlayan Sarı-lacivertliler, Bursaspor 17. dakikada Moshoeu ile 1-0 öne geçince canlandı. Bir topu direkten dönen Serhat 28. dakikada skora dengeyi getirdi. 31. dakikada Ali Akdeniz F.Bahçe'nin ilk yarıyı 2-1 önde kapatmasını sağlayan golü attı. F.Bahçe 72. dakikada suskun golcü Andersson'la 3-1 üstünlüğü yakaladı. Futbolcular gol sevinçlerini Denizli'ye sarılarak kutlarken, Revivo 7 hafta sonra formasına kavuştu. Hakemin küfürlü tezahürat nedeniyle iki kere anonsla ikaz ettiği taraftarları başkan Aziz Yıldırım susturdu. F.Bahçe 3 puanı 3 golle alarak kötü gidişe dur dedi

MUSTAFA DENİZLİ SONUNDA GÜLDÜ

Beşiktaş ve Trabzon derbilerini kaybeden, Türkiye Kupası'nda da Denizli'ye yenilerek elenen F.Bahçe'de eleştiri oklarının hedefi olan Mustafa Denizli, Bursa galibiyetiyle rahat bir nefes aldı. Serhat-Andersson forvetindeki ısrarından vazgeçmeyen Denizli "Bursa karşısında yenik duruma düşmemize rağmen oyuncularım tüm varlıklarını ortaya koyarak maçı kazanmasını bildi. Beni ve takımımı eleştirenlere oynadığımız güzel futbolla en iyi cevabı verdik. Şanssızlığımızı kırarak yeni bir serinin başlangıcını yaptık. Hedefimiz bellidir ve ona ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

TRANSFER DONDURULDU

Mustafa Denizli ile transfer hakkında görüşen yöneticiler Denizli'nin "oyuncu istemiyorum" cevabı üzerine transfer işini rafa kaldırdılar. Başkan Yıldırım'ın "Taraftarımızı maçta görmek istiyoruz" çağrısına rağmen karşılaşmayı 5 bin kişi izledi. Lazetiç'in cezalı olduğu F.Bahçe'de Rüştü sakat sakat oynarken, cezası dolan Mirkoviç, Ümit'i keserek formayı kaptı. Denizli sürekli eleştirilen Serhat-Andersson forvetiyle maça başlarken, Revivo 49 gün sonra kadroya alındı. PAF maçını, konuk ekip 3-0 kazandı. Sarı kart görerek cezalı duruma düşen M.Doğan Diyarbakır maçında yok.

 
Yönetimden Daum'a saygı!
Siyah-beyazlı yönetim, takımı beğenmeyen, istifa tehditleri savuran, yönetimi eleştiren, mahkemesi nedeniyle idmanlara doğru düzgün çıkamayan, son olarak da Köln ile anlaştığını açıklayan Daum'a saygılı olduklarını açıkladı.
Briegel seri peşinde
Ankara'daki Gençlerbirliği maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.
Aslan Körfez'i bekliyor
Hafta içinde futbolculara ceza yağdıran, Terim'le görüşüp, Luca'yı yollamayı planlayan Sarı-kırmızılılarda sular duruldu. Camia Kocaeli maçı için kenetlenirken, hesaplar maç sonrasına ertelendi.
Efes ve Ülker yükselişte
Yozgat ilk peşinde
Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 4-0 yenilerek lige dönen Yimpaş Yozgatspor, puana koşullandı. İstanbul'dan Gaziantep'e geçen kırmızı-siyahlı ekip, yaptığı tek idmanla maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Rasim Kara, "Galibiyet için sahaya çıkacağız ama yenemiyorsak da yenilmeyeceğiz. En az 1 puanla Yozgat'a dönmek istiyoruz" dedi. Kara, "Gaziantepspor güçlü bir ekip. Son haftalarda da formunun zirvesinde. Ancak, bizim de formumuz iyi. Buradan bir galibiyet alarak bir ilke imza atmak istiyoruz. Ama olmazsa en az 1 puan almak için çalışacağız" dedi.

15 Aralık 2001
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED