T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

AYHAN'IN İŞİ ZOR

Galatasaray yeni yapılanmasını gerçekleştirdiği anda eski Ayhan'ın forma bulması çok zor. Ümit, Perez, Leroy, Berkant, Ergün Hasan Şaş ve Ayhan yedilisinden ancak beşi oynayacak.

Ayhan ciddiye alıyor

Hafif başlayan ilk günlerin en istekli yenilerinden biri Ayhan. Bir an önce form tutmaya çalışan yeni transferin orta alanda forma kapmak için erken davrandığı ve istekli çalıştığı gözleniyor. Bu bölgeye en az yedi adaydan biri olmak isteyen Ayhan, "Son yıllardaki çok farklı ve daha iyi olmak zorundayım. Takımda yer bulmak için işi şimdiden sıkı tutuyorum. Galatasaray'ın forvetinde bile Ümit Karan, Serkan ve Arif arasında bir forma için yapılacak savaşı düşünürseniz zorlu bir sezonda ve Avrupa'da savaşacak orta sahayı hayal bile edemezsiniz" dedi.

Zorluklar yaşayacağız

Geçen sezonun büyük bir bölümünü sakatlığı nedeniyle futbol oynamadan geçiren Hakan Ünsal, taraftarın beklentilerinin üzerinde başarılar elde etmek için hazır olduklarını söyledi. Hakan, "Gidenlerin büyük katkısı vardı. Gelenlerin de uyum dönemi çok önemli. Bu dönemi ne kadar çabuk geçersek, o kadar iyi. Ancak yeni takım olmanın zorluklarını da yaşayacağız" derken golcü futbolcu Serkan ise yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi, hem de Süper Lig'de başarılı olmak istediklerini söyledi. Serkan ayrıca bu sezon şampiyon olarak üçüncü yıldızı takacaklarını iddia etti.

Popescu efor testinden korktu

Galatasaray'lı futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Kontrollere Mondragon, Suat, Hakan Ünsal, Emre Aşık, Mehmet Bölükbaşı, Ufuk, Popescu, Sedat, Eyüp ve Serkan katıldı. Kontrollerde kan ve idrar tahlillerinin yanı sıra, diş, göz, iç hastalıkları muayeneleri yapılıp, EKG'leri çekildi. Futbolcularda herhangi bir rahatsızlığa rastlanmadığı bildirildi. Popescu, sağlık kontrollerinin yanı sıra, efor testinin de yapılacağını öğrenince, sıkıntılı anlar yaşadı. Rumen futbolcu, bu testin yapılmasının gereksiz olduğunu belirtip, itirazda bulununca, diğer futbolcular da kendisine katıldı ve oyuncular bu testten geçmedi. Suat ise iğne ile kan alınırken bir hayli zor anlar yaşadı.

Spor Yazarları
Ümit Aktan : Ali Gümüş :
Şşşştt.. Çocuk uyuyor Vur davulcu!..
 
'İstesinler bağışlayayım'
Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, G.Sarayla idmana çıkan Ümit Karan konusunda Sarı-Kırmızılılar'ın kanunsuz iş yaptığını ve dürüst davranmadığını söyledi. Cimbom'u Fener'i örnek almaya davet etti.
Gizlice Fenerli oldu
Bonservis ücreti nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Hakan Bayraktar, bugün Fenerbahçe'de resmi mukaveleye gizlice imza atacak. Sezon açılışına katılacak olan Hakan'ın bonservisini FIFA belirleyecek. Teknik direktör Denizli, açılışta sorun istemedi.
Hakimler sporcudan yana
Spor Bakanlığı ve teşkilat, Futbol Federasyonu'na karşı başlattığı savaşı kaybederken, özerk olmayan dallarda sporculara karşı açtığı davaları da bir bir kaybediyor. Hukuk sporculardan yana.
Yılmaz Vural Diyarbakır'da
Erdoğan Arıca'dan son anda vazgeçen Diyarbakırspor yönetimi, teknik direktörlük konusunda tecrübeli hoca Yılmaz Vural'la el sıkıştı. İddialı demeçleri ile dikkatleri çeken Vural, dün yeni takımı Diyarbakırspor'a Ankara'da imza attı. Kulüp Başkanı Mücahit Can, "Türkiye'nin başarılı 3 isminden olan Yılmaz Vural'la anlaşmanın sevincini yaşıyoruz. Takımımız için hayırlı uğurlu olsun" dedi. Diyarbakırspor, dış transfer çalışmalarına Vural'ın verdiği rapor çerçevesinde sürdürecek.

29 Haziran 2001
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED