YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


ABD'li rakibine yenilen Adem Bereket bugün bronz için kapışacak

Bronzuna Bereket

76 kilo güreşçimiz Bereket, üstün güreştiği karşılaşmada hakemlerin kurbanı oldu. Minderden 3-1yenik ayrılan güreşçimizin madalya şansı devam ediyor.

Bereket hakem kurbanı

Daha önce Halil Mutlu, Hüseyin Özkan ve Hamza Yerlikaya ile yaşadığımız altın sevincini serbest güreşte de yaşamak istiyoruz. Ancak, oyunlarda dün mindere çıkan serbestçilerimiz yaptıkları 5 müsabakanın ancak 2'sini kazanabildi. 76 kiloda ki umudumuz Adem Bereket, ABD'li Brandon ile yaptığı yarı final mücadelesini 3-1 kaybetti. Bereket, orta hakemin de taraflı yönetimi ile maçı kaybetti. Güreşçimiz bugün G.Koreli Jae Moon ile bronz için kapışacak. Grupta her gürşeçinin birer yenilgisi olduğu için Doğan'ın birincilik şansı sürüyor.

Doğan'ın 1.'lik şansı var

58 kiloda ilk maçını kazanan Harun Doğan, 2. maçında Özbek D.Zakhartdinov'a yenildi. Normal süreyi 1-0 önde bitiren Doğan, uzatmada 3-1 yenildi. Güreşçilerin birer yenilgisi olduğu için Doğan'ın şansı devam ediyor. 69 kiloda Yüksel Şanlı, ilk maçında Nijeryalı Ibo Ozuti'yi 6-0 yenerek bir üst tura çıktı. 85 kiloda Ali Özen ilk maçta Özbek M.Khadartsev ile karşılaştı. Normal süre 1-0 Özbek güreşçinin üstünlüğü ile bitti. Uzatmada 1 puan daha veren güreşçimiz minderden yenik ayrıldı. 130 kiloda Avrupa Şampiyonu Aydın Polatçı ise Macar Zsolt Gambos'u 3-0 yenerek tur atladı.

 

Spor Yazarları

Ali Gümüş :
SYDNEY Efsanelerin sonu




Kağıda basmak için tıklayın.

İCRAATIN İÇİNDEN
90 gündür F.Bahçe'yi çalıştıran Denizli, en büyük sorunlarının futbolcular arasındaki ileşitişim olduğunu söyledi.
ÇAĞI YAKALADIK
Göreve geldiğinde belli bir maddi birikimi olduğunu belirten Voleybol Federasyonu Başkanı Ahmet Gülüm, "Voleybol sevdasına, eldekini avuçtakini harcadım. Güzel şeyler yaptık. Verdiğimiz emeklere değdi doğrusu. Ancak, şu haksız eleştiriler de olmasa..." diyor.
NEVİO SCALA: 'Dürüst olun'
Beşiktaş Teknik Direktörü Nevio Scala, kendisi ve takımla ilgili olarak yapılan her türlü eleştiriye açık olduğunu, ancak dürüst davranılmadığını söyledi. 4 aydır Beşiktaş'ın başında görevde olduğunu belirten İtalyan hoca, "Milan ve Leeds yenilgisinden sonra haksız yere eleştirildiğimi düşünüyorum. Mücadele ettiğimiz takımlar Avrupa'nın en iyi ekipleri. Barcelona veya Milan'ın bir oyuncusu Beşiktaş'ın mevcut kadrosunu satın alabilecek durumda" diye konuştu.Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesinin bile büyük başarı olduğunu belirten Scala, "Gerçekçi olalım ve rüya görmeyelim. Çok genç ve yeni bir ekibiz. Henüz birbirimizi tam olarak tanımıyoruz. Hala uyum sorunu yaşıyoruz. Barcelona, Milan ve Leeds gibi takımlarla mücadele edip aralarından sıyrılıpta UEFA Kupasına katılmamız bile büyük başarı olacaktır" dedi. Tecrübeli hoca, Nouma ve Erman'ı kesinlikle affetmeyeceğini de sözlerine ekledi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...