Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
CUMARTESİ
30 EYLÜL 2000

Güncelleme: 02:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...



  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

Kararname krizinde Köşk'ten hükümete anlamlı cevap: Cumhurbaşkanı hukukun gereği ne ise onu yapmaktadır


İçtiği andın gereğini yaptı

Basın Sözcüsü Metin Yalman, Cumhurbaşkanı Sezer'in, her zaman, Bakanlar Kurulu ile hukukun üstünlüğüne dayanan bir diyalog ve işbirliğinden yana olduğunu belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız, içtiği andın gereğini yapmıştır" dedi.

Dayatma ters tepti

Cumhurbaşkanı Sezer'in üç kamu bankasının özelleştirilmesine ilişkin kararnameyi veto etmesiyle ortaya çıkan krizin temelinde dayatma olduğu, ancak bunun ters teptiği belirtildi. Bazı hukukçu milletvekilleri "Cumhurbaşkanı haklı" dediler.

________________________________Devam »

Ermeni lobisi ŞOKTA

Sözde "Ermeni soykırımı" tasarısının, Komite'de en fazla bir iki saat içinde kabul edilmesini bekleyen Ermeniler, beklentileri gerçekleşmeyince şoke oldular.
________________________________Devam »

MGK'dan sert tedbir sinyali

MGK Bildirisinde, "ABD Temsilciler Meclisi'nde gündeme gelen sözde Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili gelişmeler esefle karşılanmıştır" denildi.
________________________________Devam »

Yeğen'e hortum sorgusu

Ankara DGM Savcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınan Egebank'ın eski sahibi Yahya Murat Demirel, teşekkül oluşturarak banka hesaplarından paravan şirketlere 80 milyon dolar kredi kullandırdığı iddiasıyla sorgulanıyor.
________________________________Devam »

En Avrupalı parti Fazilet

FP'nin Türkiye'de en sivil parti olarak görüldüğünü belirten Recai Kutan, görüşmelerin ana çerçevesini Türkiye-AB ilişkileri, kapatma davası ve Erbakan'a verilen cezanın oluşturduğunu söyledi.
________________________________Devam »

Sokakta Anayasa dersi

Üç haftadır okullarına girmeleri engellenin Kazım Karabekir Kız İHL öğrencileri, okullarının önünde "Büyüklere" hukuk dersi verdi.
________________________________Devam »

Mehmet Köşker Yeni Şafak'ta

Daha önce Tercüman, Hürriyet, Türkiye gibi gazetelerde ve TGRT'de görev yapan tecrübeli gazeteci Mehmet Köşker, gazetemizde Haber Müdürlüğü görevine başladı.
BOMBA GİBİ YAZI DİZİSİ
Katolikler de, Yahudiler de, Ortodokslar da "şeriat tuzağı"nda mı?
Papa'yı ziyaretinden yargılanacak Gülen: "Vatikan'a gitmeden iki gün önce Başbakan Ecevit'i ziyaret edip, bilgi verdim."
2. Bölüm Bugün Yeni Şafak'ta
1. Bölüm için tıklayın

CHP'de hesap günü
Altan Öymen, Deniz Baykal, Hasan Fehmi Güneş ve Sefa Sirmen'in yarışacağı kongrede genel başkan kim seçilirse seçilsin, mücadelenin noktalanmayacağı, 6 ay sonra zorunlu olarak yapılacak olağan kurultaya sıçrayacağı belirtiliyor.
Ahmet Taşgetiren
Kalbi gündeme almak
"...Biliyorum, herkesin gündemi yoğun. Bir annenin çocuğunu okula hazırlamasından tutun, "AB ile ilişkilerde bugünkü durum nedir?" "Ermeni tasarısı ne olacak?" "İHL'li çocuklar bugün ne ile karşılaşacaklar?" sorularının cevabına kadar binlerce gündem maddesi, insanımızın ajandasını dolduruyor. Kalbi gündeme almak mümkün mü bu yoğunluk içinde? Mümkün olup olmadığı tartışılabilir, ama gerekliliği asla... Belki de günün en acil meselesi bu; kalbin gündeme alınması..."
Mehmet Barlas
Bize iktidar değil, muhalefet lazım



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...