T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Kartal'ın tepesi attı

Kabat'ın serbest vuruştan golüne aynı güzellikte Sergen cevap verdi. İşi Pancu bitirdi.

FIRSATLARI DENİZLİ KAÇIRDI

Türkiye'yi UEFA'da temsil eden iki takımın mücadelesinden ilk yarıda gol çıkmadı. Denizlispor 2. dakikada Mustafa Özkan'ın ayağından bir şans yakaladı ancak top direğe çarpıp dışarı çıktı. 10. dakikada da Bencik vurdu kaleciyi geçen topu çizgiden Ronaldo çıkardı. Buna karşılık Beşiktaş orta saha üstünlüğünü elinde bulunduran takımdı. Ancak ürettiği pozisyonlarda İlhan Mansız ve Pancu başarısızdı. Devre golsüz bitti.

GOLLER İKİNCİ YARIDA

Oyuna iyi başlayan ama ilk golü de yiyen Beşiktaş oldu. 66. dakikada Kabat'ı, Ronaldo düşürdü, serbest vuruşu yine Kabat kullandı ve Cordoba yerinden kıpırdayamadı bile: 1-0. 73. dakikada ise bu kez sahneye Sergen çıktı. Onun da serbest atışı tam 90'na gitti: 1-1. Eşitliği yakalayan Beşiktaş 86. dakikada bu kez Pancu ile öne geçti. Pozisyonda Kaan Dobra ortaladı, Pancu nefis vurdu. Ve Beşiktaş'a deplasmanda 3 puan kazandırdı: 1-2

Risk aldık kazandık

Çok zor olacağını bildiğimiz deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyum diyen teknik direktör Mircea Lucescu, "Rakibimiz son haftalarda çok başarılıydı. 1-0 yenik duruma düşünce risk aldık ve kazandık. Böyle kötü bir zeminde yürekleriyle oynayan oyuncularım kutluyorum. Çok zor bir deplasmandan bizim için çok önemli olan 3 puanla döndüğümüz için mutluyum" dedi.

Sonuca gidemedik

Teknik direktör Rıza Çalımbay çok iyi bir oyun sergilemelerine rağmen sonuca gidemediklerini söyledi. Oyuna çok iyi başladıklarını ve net pozisyonlar bulduklarını belirten Çalımbay, "Gol bölgelerinde oyuncularım etkili olamadı. 1-0 öne geçtik. Ancak daha sonra skoru korumak için oynadık. Kendi hatalarımızla Beşiktaş'a 3 puanı hediye ettik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Spor Yazarları
Hürol Bilal: Kamil Anahar:
Deplasmanda korku yok Yağmurla gelen adam
 
Ankara'nın taşına bak
İlk yarısı golsüz biten maçta Bursa'ya golleri Augustine(2), Faruk ve ismet attı
Trabzon bu işte
Trabzonspor, Kocaelispor galibiyetiyle bu sezon ilk kez kendi sahasında 3 puanla tanıştı.
Cimbom'da alarm
Diyarbakır karşısındaki kötü oyunu Brugges karşısında tekrarlamak istemiyor.
Kanarya'nın DİL yarası
Oktay ve Abdullah'ın kadro dışı bırakılmasının perde arkasında Fenerbahçe aleyhinde verdikleri demeçlerin etkili olduğu ileri sürüldü.
PUAN DURUMU
Kayseri 4 köşe
2.Lig A Kategorisi'nde oynanan karşılaşmada Kayserispor, kendi sahasında Akçaabat Sebatspor'u 4-1 mağlup etti. Evsahibi ekibi farklı galibiyete taşıyan goller Orhan'dan geldi. Konuk ekibin tek sayısını ise ilk yarıda İbrahim attı. Kayserispor, Sebat galibiyetiyle zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.
21 Ekim 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED