AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Petrolün canlar
yakan hikayesi

Siyah, yağlı ve kaygan bir savaşın, petrol savaşının perde arkasına projektör tutacak olan 32. Gün, petrolün müttefik güçlerce nasıl paylaşılacağını da anlatıyor...

Siyah, yağlı ve kaygan bir savaşın, Amerika'nın petrol savaşının perde arkası 32. Gün'de 'Amerika'nın Petrol Savaşı' başlığı altında ekrana getiriliyor. Rıdvan Akar'ın hazırladığı dosyada, Amerika'nın tüm stratejilerinin, tüm planlarının ve tüm aktörlerinin ortak noktası petrole, niçin bu kadar çok ihtiyacı olduğu, Irak petrollerini kimin nasıl paylaşacağı, Irak'ın imarının hangi parayla yapılacağı anlatılıyor. Programda ayrıca Türkiye-Amerika ilişkilerinin şarkılara olan izdüşümünü araştıran "Şarkılarla Amerika" ve Irak Savaşı'yla hayatımıza giren kavramlar ve kelimelerin ele alındığı "20 Soruda Savaş Lisanı" adlı iki haber dosyası daha yayınlanıyor.
CNN Türk / 22.10


Yitirilmiş hayatların figüranlık öyküleri
Mustafa Yürekli'nin sunduğu Yitik Şehrin Figüranları'nda bu hafta da hayatın kıyısında kalmış hayat hikayeleri ekrana getiriliyor. Programda bugün, Mukader ile İhsan'ın hikayesi var. İstanbul'da büyüyen ve 7 yıl önce eşinden ayrılan Mukadder'in acı öyküsünün ekrana yansıtılacağı programda ayrıca, uğradığı bir iftira yüzünden 15 yıl hapis yatan İhsan'ın dramı var. Cezasını çektikten sonra suçsuz olduğu anlaşılan ve sonra da iş bulamayan İhsan'ın öyküsü programda yeralıyor.
Kanal 7 / 00.45


Zerda yine şüphenin girdabında
Sevilen dizi Zerda'nın bu bölümünde, Canan'ın birden ortaya çıkışı, Şahin'in sabahlara kadar konağa gelmemesi Zerda'yı şüphe içinde kıvrandırmaktadır. Akgül ise, kabuğuna çekilmiştir. Güneş TV resmi açılışını yapacaktır. Bu Zerda için Şahin'in eşi olarak katılacağı ilk davettir ve çok heyecanlıdır.
Atv / 20.30

 
Derin Haber'de AKP tartışması
Haluk Şahin'in hazırlayıp sunduğu Derin Haber programında bu hafta, büyük bir oy çokluğuyla tek başına iktidara gelen AKP'nin şimdiye kadar olan uygulamaları konunun uzmanlarının yorumlarıyla tartışmaya açılıyor. "Meclis oylamalarında beklenmedik sürprizlerle karşılaşan AKP'de bir iç hesaplaşma mı yaşanıyor?", "AKP nasıl bir parti?", "Milli Görüş'ün sakıncalı örgütler listesine alınması sonrasında ortaya çıkan parti içi sorunlar nasıl çözülecek?" gibi soruların tartışma masasına yarıtılacağı programa Gazeteci Ruşen Çakır, Siyaset Sosyolojisi Profesörü Nur Vergin ve Milli Gazete yazarı Ekrem Kızıltaş konuk oluyor.
TV8 / 21.00

Hayat Bilgisi'nde Işıkara ile tatbikat
Hayat Bilgisi'nde, okulda küçük bir yangın çıkar. Bu olay sonucunda Afet öğretmen, okulda tatbikat yapmak için kolları sıvar. İlk olarak deprem tatbikatı yapılacaktır. Ahmet Mete Işıkara da öğrencileri bilgilendirmek üzere okula gelir. Ama tatbikat sırasında herkes ilginç bir sürprizle karşılaşacaktır.
Kanal D / 20.30
10 Nisan 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED