AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

T E L E V İ Z Y O N
Kumarın karanlık dehlizinde

Başrolde Matt Damon, John Turturro, Edward Norton ve John Malkovich gibi ünlü oyuncuların rol aldığı Tutku ekranda. Kumar dünyasının karanlık yüzünün beyazperdeye taşındığı film kısaca, bir rüyanın arkasından sürüklenişin öyküsünü anlatıyor. Hukuk Fakültesinde öğrenci olan Mike McDermott, bu eğitimin başarıya ulaşmak için uygun ama uzun bir yol olduğunu bilmektedir. Bunun en kısa yolu ise poker oyunudur. Fakat Mike pokerden uzak durmaya kararlıdır. Çünkü iki yıl önce pokerde herşeyini kaybetmiştir. Ama arkadaşı Worm hapisten çıkınca, hayatı değişir.

Tutku

Orijinal Adı: Rounders Yön: John Dahl Oyn: Matt Damon, John Malkovich, Gretchen Mol, Edward Norton, John Turturro Türü: Macera
Kanal D / 00.30


Yarım Elma da 'kolaj'landı

Senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, Janset, Günay Karacaoğlu, Mehmet Aslan ve Ruhi Sarı'nın başrol oynadığı Yarım Elma da, "en sevilen bölümleri" kolajlanarak yeniden ekrana getiriliyor bugün. Kış sezonu boyunca TV ekranlarına gelen ve yaz sezonunda yayınına ara verilen dizi, bir kez daha izlemek isteyenler için yeniden ekranda.
Show Tv / 22.15


Herşey yuvayı kurtarmak için

Başrollerinde Cem Davran ve Neslihan Yeldan'ın rol aldığı Yuvam Yıkılmasın'ın tekrar bölümünde, Derya ile Demir, evlendiklerinin ertesi günü beklemedikleri olaylarla karşılaşır. Kurdukları yuvada mutluluğu paylaşacaklarını sanan çift, çevrelerindeki insanların kuşatmasıyla neye uğradıklarını şaşırır.
Kanal D / 22.10


Sinemada 'at' figürü

Yedinci Sanatın Bakışı, izleyiciyi sinemadan örneklerle ilginç bir yolculuğa çıkarıyor. Programın bu bölümünde "Sinema ve At" ilişkisi ele alınıyor. Programa Ali Özgentürk, Kartal Tibet, Süleyman Turan, Işıl Özgentürk ve Kudret Sabancı katılıyor. Örnek filmler ise, Grev, Viva Zapata, Atları da Vururlar, Atlara Fısıldayan Adam, Üçüncü Richard, Küçük Kovboy ve At.
Trt 2 / 20.00

 
Doğru tercih hayat kurtarır
ÖSS'yi kazanan öğrencilere yol gösteren ve kazanılan puanla doğru tercih yapma yolunda fikir veren iki program bugün ekranda. TV8'de yayınlanan ve Cihat Şener'in sunduğu Hayatımız Sınav'da öğrenciler deneyimli eğitimci Cihat Şener'e soru sorarak pekçok konu hakkındaki tereddütlerini gideriyor.
Tv 8 / 18.45
NTV'de yayınlanan, Heves Atasoy'un sunduğu Doğru Tercih'te ise, üniversite tanıtımları ve sıralama rehberliği yapılıyor. Programda ayrıca uzman öğretmenlerle sınavla ilgili sorular canlı yayında yanıtlanıyor. Bugün Celil Vardar'ın konuk olacağı programda adayların soruları canlı yayında cevaplanıyor.
NTV / 17.10

Vahşetin 'Parmak İzi'
Emin Demirel'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni yaptığı 'Parmak İzi'nde bu hafta, bir süre önce kamuoyunda bomba etkisi yaratan 'Bakıcı Vahşeti', katil zanlılarının ifadeleriyle ilk kez ekrana geliyor. Dosyada, yeni evli olan Yılmaz çiftinin biri 4 yaşında diğeri henüz 9 aylık olan iki oğullarının bakıcı tarafından nasıl öldürüldüğü ayrıntılarıyla anlatılıyor.
Show Tv / 23.15

Esrarengiz hikayeler
Reha Yeprem'in sunduğu Sır Kapısı'nda yine sırlı olaylar ekrana getiriliyor. Programda, uyuşturucu bağımlısı bir genç kızın dua ederek bu sorundan kurtulması ve Besmele ile işe başlama konusunda ilgi çekici olaya yer veriliyor.
Stv / 22.20

Edebiyattan sinemaya
Geçtiğimiz hafta yayının uzamasından dolayı ekrana gelmeyen Sadık Yalsızuçanlar'ın konuk olduğu Sözgelimi, bugün ekranda. Ömer Lekesiz'in sunduğu programda sinema ve edebiyat var.
Kanal 7 / 23.45
22 Temmuz 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED