AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

DAUM'UN SIKINTILI GÜNLERİ

Kadrodaki yabancıların satılamaması yeni transferleri engelliyor

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, kulüpten gönderilecek yabancı oyuncuların hala takımda gözüktüğü için yabancı kontenjanını etkilediğini belirterek, ''Yabancı oyuncuları göndermek zor. Vladamir ile Washington'un sorununa çözüm yolu bulduk. Çok kısa bir zaman sonra kendileriyle vedalaşmak zorunda kalacağız'' dedi.

REBROV KRİZİ SÜRÜYOR

REBROV'UN Fenerbahçe ile çok iyi bir sözleşme yaptığını ifade eden Daum, ''Bu nedenle Rebrov'un Fenerbahçe'den ayrılmasında zorluk yaşıyoruz. Ancak menajeriyle görüşülüyor. Küçük sorun kaldı o da para'' diye konuştu. Alman teknik adam, Rebrov'un Almanya kampına getirmesinin nedeni olarak ise kendisini başka takımlara göstermek olduğunu ifade etti.

TEK PATRON BENİM

TRANSER için arayışların sürdüğünü belirten Daum, "'Transfer konusunda tek yetkili benim. Transfer ve kaleci arayışlarımız devam ediyor. Almanya'da yaşayan Alman ve Türk pasaportlu oyunculardan bize müracaatlar oluyor. Önümüzdeki günlerde Türk pasportlu gençleri deneyeceğiz. İzlediğimiz bazı oyuncular var. Bunları cuma günü idmana çıkaracağız'' dedi.

TAKIM YÜZDE 50 HAZIR

SARI-LACİVERTLİ takımın hazırlık maçlarında gösterdiği performansına da değinen Daum, "Takımımım şu an 100`de 50 kapasiteyle oynuyor. Önümüzdeki 3-4 haftalık sürede istediğim seviyeye gelecekler" derken, kampa katıldığını günün ertesinde ilk maçına çıkan ve oynadığı futbolla göz dolduran Fabio Luciano'nun performansından da fazlasıyla memnun kaldığının altını çizdi.

LUCİANO TÜRKİYE'DE KARİYER YAPACAK

FABİO Luciano ise Fenerbahçe'yi kendisine eski Parreira'nın tavsiye ettiğini belirterek, ''Kendisi Fenerbahçe'yi bana çok övdü. Bu takımda kariyer yapabileceğimi söyledi. Bende bu nedenle Fenerbahçe'yi seçtim'' dedi. Aldığı ceza konusunda konuşmak istemediğini ifade eden Luciano, takım arkadaşlarıyla çok iyi anlaştığını vurgulayarak, ''Türkler, nasıl futbol oynanacağını biliyor. Fenerbahçe'de kalitemi yükselteceğim. Gol attığım zaman taraftar için mutlu olacağım'' diye konuştu.

Mahmut Fener'de

FENERBAHÇE, transfer etmek için uzun süredir peşinde olduğu Sakaryasporlu Mahmut Hanefi için sonunda kulübüyle anlaşmaya vardı. Adapazarı'na dün Sakaryasporlu yöneticilerle biraraya gelen İlhan Ekşioğlu, Mahmut'un transferi konusunda her konuda anlaşma sağladıklarını açıkladı. Ekşioğlu, önümüzdeki günlerde genç futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.

Taşpınar'a Yıldırım ziyaret

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Yıldırım'a yöneticiler Murat Özaydınlı, Vedat Olcay ile Kulüp Müdürü Serkan Acar eşlik etti. Ziyaret sırasında Taşpınar, Sarı-Lacivertli renklerden oluşan pastayı Yıldırım ile birlikte kesti. Taşpınar'ın pastayı keserken, "Başkan şampiyon olacak mısınız'' şeklindeki sorusu karşısında Yıldırım gülümsedi.

Spor Yazarları
Mustafa Kutlu :
Hazır mıyız?
 
G.SARAY, KOPENHAG'DA ŞAMPİYON
Cim-Bom, Summer Cup turnuvası finalinde Vitesse'yi mağlup ederek yeni sezonun ilk kupasını aldı.
ZAGO'da yanlış seçim yaptım
Rumen hoca, Kaizer maçında alternatif bulabilmek için Zago'yu oynatmayarak hata yaptığını söyledi.
Trabzon lige hazır değil
Sol kanat ve forvette sıkıntı yaşayan Bordo-Mavili ekip, Avusturya kampında oynadığı 6 hazırlık maçında zor gol atan ve yiyen bir takım görüntüsü sergiledi.
İSTANBUL tecrübe kazanıyor
Başarılı çalıştırıcı Aykut Kocaman bu sene Sarı-Siyahlıların yine lige damgasını vuracağını söyledi.
12 Dev Adam gün sayıyor
Ronaldinho krallar gibi
Yıldız futbolcu 5 yıl için Barcelona'dan toplam 45 trilyon lira transfer ücreti alacak.
THORPE rekora yüzüyor
Avustralyalı yüzücü Ian, bu akşam 200 metrede Hollandalı Hoogenband'la altın madalya mücadelesi verecek.
B Kategorisi fikstürü çekildi
Kısa kısa...
22 Temmuz 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED