T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

FENER'İN AKORDU BOZUK

İlk yarısı gol sağanağı şeklinde geçen maçta Niyazi'nin kendi kalesine attığı golle öne geçen F.Bahçe, peşpeşe yediği gollerle maçı kaybederken, boş pozisyonda pas vermek yerine çalım atan Yusuf, tribünlerin tepkisini çekti. A.Gücü'nün gollerini Faruk, Hakan Keleş ve İsmet attı.

Fenerbahçe, 3 puan için çıktığı Ankaragücü deplasmanından da eli boş dönerek şampiyonluk yarışında biraz daha geriye düştü. İlk yarının 20 dakikasında iki takım da vasat bir futbol ortaya koydu. 22. dakikada Niyazi'nin kendi kalesine attığı golle hareketlenen maçta, A.Gücü, Faruk Namdar'ın nefis golüyle beraberliği yakaladı: 1-1. Golden sonra maça ağırlığını iyice koyan Başkent ekibi, Hakan Keleş ve İsmet'le skoru 3-1'e taşıdı. Andersson'un golü devrenin skorunu belirledi: 3-2.

15 DAKİKADA 3 KIRMIZI

İkinci yarısı oyun olarak çekişmeli ancak skor yönünden kısır geçti. Fenerbahçe, beraberlik için rakip kaleye yüklendiği dakikalarda kalesinde de tehlikeler yaşadı. Özellikle Agustin'i durdurmakta zorlanan konuk ekipte Rüştü, farkı önledi. Son 16 dakikaya 3 kırmızı kartın çıktığı zorlu mücadeleyi F.Bahçe 3-2 kaybetti.

Pardon hocam!...

Fenerbahçe, teknik direktör Werner Lorant yönetiminde çıktığı 2. deplasman maçından da puan çıkaramadı. Samsunspor maçından sonra dün akşam da Ankaragücü'ne yenilen Sarı-lacivertliler, Alman hoca döneminde ligde oynadığı 3 maçta 2 yenilgi alırken zirve yarışında da büyük yara aldı. Maçtan sonra geceyi Ankara'da geçiren F.Bahçe kafilesi, bugün İstanbul'a dönecek.

3 FUTBOLCU KOCAELİ MAÇINDA YOK

Fenerbahçe, Ankara'da büyük sevgi gösterileriyle karşılanırken, Ankaragücü maçıyla ilk resmi maçına çıkan Fatih Akyel'i de Sarı-laciverli taraftarlar bağrına bastı. Teknik direktör Werner Lorant, sakat olan Revivo'nun yerine Yusuf'a ilk 11'de yer verdi. Ceyhun, Oktay ve Ali Güneş, ise tribünlere gönderildi. Bu arada 4. sarı kartını Mirkoviç'in yanı sıra kırmızı kart gören Abdullah ve Yusuf, Kocaeli maçında forma giyemeyecek.

Lorant: İşimiz daha da zorlaştı

F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, Ankaragücü deplasmanındaki yenilgiyle şampiyonluk yarışında hedeflerinde bir değişiklik olmadığını ancak işlerinin daha da zor olduğunu söyledi. "Benim için maç üzücü bitti" diyen Alman hoca, "İkinci golü atamadık. Daha sonra defans ve orta sahanın hatalarından dolayı yenildik. Kırmızı kartlardan sonra baskı yaptık ancak sonuca gidemedik" diye konuştu.

Yıldırım'dan Cimbom'a taş

Başkan Aziz Yıldırım, amaçlarının F.Bahçe'nin dünya kulübü olabilmesi yolunda ekonomik olarak bağımsız bir kulüp meydana getirmek olduğunu söyledi. Yıldırım "Bugün her tarafa borcu olan bir kulüp, gidip transfer yapıyor ve biz alkışlıyoruz. Biz istesek herkesi alırız. Ama kulüp bunu kaldırabilir mi?" diyerek G.Saray'a laf attı. Başkan ayrıca "Eğer şartlar uygun olursa ayın 31'ine kadar transfer yapabiliriz" dedi.

Spor Yazarları
Güray Soysal: Ali Gümüş:
Şampiyonluk mu? neyinize gerek... Kafa avcıları
 
Divan'da zafer Kadıköy Grubu'nun Mart'taki Genel Kurul seçimlerinin provası niteliğindeki Yüksek Divan Kurul'u Başkanlığını Kadıköy Grubu'nun adayı Adnan Alptekin kazandı.
YÖNETİM, CANSUN'A KARŞI Teknik direktör Mircea Lucescu'nun isteği üzerine Romanya'dan apar topar İstanbul'a getirilip imza attırılan Niculescu yönetimi karıştırdı. Başkan Mehmet Cansun son icraatından habersiz olan yöneticiler tepkilerini ağır eleştirilerle dile getirdiler.
Beşiktaş'ta zayıf halka!
Sezon başında kaleci sıkıntısı çeken Beşiktaş'ta teknik direktör Daum Mhyre ile Asper arasında tercih yapamıyor. Daum aynı şekilde Ahmet Yıldırım ile Ali Eren konusunda da kararsız. Ümit, Erman ikilisinden biri makas yiyebilir.
Trabzonspor'da yeni taktik 4-4-2
Briegel, Bursaspor karşısına yeni sistem ve yeni isimlerle çıkmaya hazırlanıyor. Osman uzun bir aradan sonra ilk 18'e alınırken, Bushi yine yok. Güngör'ün de 11'de oynaması bekleniyor.
BU KADARI DA FAZLA
A Milli Basketbol Takımımız, İbrahim, Mirsad, Hüseyin ve Hidayet gibi yıldızlarından yoksun çıktığı Litvanya deplasmanında yenilgiyle tanıştı. "12 Dev Adam" bu mağlubiyetle devreyi de averajla Litvanya'nın ardından 2. sırada kapadı.
Madalyanın değeri kalmadı!
İki çocuk babası olan ve işten çıkarıldığı için mağdur duruma düşen Şanlıurfalı Seyyit Hışırlı, Milli sıfatının ve yıllarca gururla taşıdığı madalyasının artık hiçbir değerinin olmadığını söyledi.
27 Ocak 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED