YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


KARTAL FIRSAT TEPTİ 0-0

Leeds önünde etkili oynayan Kartal, aradığı golü bulamadı. Siyah-Beyazlılar'ın 2.tur umudu Milan ve Barcelona maçlarına kaldı

İyi oynamak yetmedi

Şampiyonlar Ligi'nde grubundaki en kritik maçına çıkan Beşiktaş, Leeds United'le berabere kalarak önemli bir fırsatı kaçırdı: 0-0. İlk maçta tarihi fark yediği rakibi karşısında ilk yarıda etkili bir futbol sergileyen Siyah-Beyazlılar, Ahmet ve Nihat'la yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve devre golsüz sona erdi. Beşiktaş, ikinci yarıda da baskılı futbolunu sürdürmesine rağmen aradığı golü bulamadı ve maç 0-0 sona erdi.

Tur şansı bitmedi

Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli iki puan kaybeden Beşiktaş'ta inancını yitirmedi. Başkan Serdar Bilgili, beraberlikten sonra işi zora soktuklarını ancak, 2. tur şansını bitirmediklerini söyledi. Leeds maçında oynanan oyunun kendilerini kalan iki maç öncesi umutlandırdığını söyleyen Bilgili, "Artık kaybedecek hiç bir şiyemiz yok. Çıkıp kalan iki maçımızı kazanacağız. Bu zor ancak imkansız değil. İKinci tur hayal değil" diye konuştu.

Ali Eren aylar sonra

Teknik direktör Nevio Scala, Leeds karşısında cezalı Erman'ın yerine savunmada Ali Eren'e şans tanıdı. Bu sezon Scala tarafından ilk kez ilk 11'de görevlendirilen Ali Eren, Beşiktaş formasıyla en son geçen sezonun 13. haftasındaki Antalyaspor maçında oynamıştı. Bu tarihten sonra sakatlığı ve formsuzluğu nedeniyle bir türlü şans bulamayan Ali Eren, böylece uzun bir aradan sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Scala,. bu maçta Mehmet'e de ilk 11'de görev verdi.

İngiliz basını maçta

Karşılaşmayı çok sayıda Türk basın mensubunun yanı sıra 80 kadar da yabancı medya mensubu akredite olarak izledi. 80 yabancı gazetecinin 59'unun İngiliz oldukları, diğerlerinin ise Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden geldikleri bildirildi. Güvenlik güçleri maç öncesi, İnönü Stadı çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Stat çevresinde adeta etten duvar ören polis, biletsiz hiçbir taraftarı stat yakınına yaklaştırmadı.

 
Spor Yazarları

Güray Soysal :
Maçı kaybetmedi
Hürol Bilal :
Ah Nouma!
______________Oku »
______________Oku »
Mehmet Atalay :
Tezatlar Kartalı
Hüsamettin Acar :
Çirkin görüntüler




Kağıda basmak için tıklayın.

Hagi patron gibi
DENİZLİ DİRENİYOR
Moshoeu'nin satılmasını isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, Johnson'un kadroya dahil edilmesini istedi. Denizli ise Güney Afrikalı futbolcuya güvendiğini söyledi.
Milan: 3 - Barca: 3
Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda 4. maçlar dün gece tamamlanırken, Milan-Barcelona maçı nefesleri kesti. Guiseppe Maezza Stadı'ndaki maçta Barcelona, Rivaldo'nun golüyle öne geçti. Albertini'nin iki golüüne İspanyol ekibi yine Rivaldo ile cevaph verdi. 45. dakikada Jose Mari ilk yarının skorunu tayin etti: 3-2. Karşılaşmanın ikinci yarısında bir kez daha sahneye çıkan Rivaldo, takımına 1 puan getiren golü attı: 3-3. Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı: Deportivo-Juventus: 1-1, Panathinaikos-Hamburg: 0-0, B.Münih-PSG: 2-0, Helsingborg-Rosenborg: 2-0, M.United-PSV Eindhoven: 3-1. Anderlecht-D.Kiev: 4-2.
TERİM ve DENİZLİ'YE ÖZEL ÖDÜL
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından organize edilen Olimpiyat Meşalesi Ödülleri, bugün Ataköy Olimpiyatevi'nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Hayatta olmayan, Türk sporuna hizmet vermiş her daldaki spor adamları anısına konulan ödüller, o yıl o spor adamının dalında en başarılı olanlara veriliyor. Bu yıl TMOK'un 3 özel başarı ödülünün de programa dahil edildiği, bu ödüllere Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fiorentina Teknik Direktörü Fatih Terim ve rekortmen dalıcı Yasemin Dalkılıç değer görüldü.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...