T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Türk futbol tarihinde bir ilk gerçekleşiyor ve bir Türk takımı Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde oynuyor. Galatasaray'da Emre kadrodan çıkarılırken, Popescu ve Hagi bu geceki maçta sahada olacak.

Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olan ve efsane Real Madrid'den daha fazla bu ligde oynama ünvanını elinde bulunduran Galatasaray, tarih yazmak için Ali Sami Yen'e adım atacak. Sarı-kırmızılılar yoğun tempoda geçen son 10 günde takım halinde taktik çalışma fırsatı bulamadan bu gece 21.45'de yine tarih yazmaya çalışacak.

ÜÇ TAKIMLA KATILMA UMUDU

Oynayacağı iki Real Madrid maçından puan çıkartması durumunda elense bile Türkiye'yi, Hollanda'yı geçerek Avrupa altıncılığına yükseltecek olan Cimbom, bu lige üç takımın girmesini de sağlamış olacak. Galatasaray'da, Türkiye Ligi'ni hemen hemen tamamlamış (!) olan Hagi şayet tur geçilemezse son kez Ali Sami Yen'de taraftarının huzuruna çıkacak.

ZAMLI BİLETLERE HÜCUM!

Günler öncesinden tükenen biletlere değerinin çok üstünde rağbet var. Lig maçlarında dolmayan tribünlerin bu gece tam kapasite ile Sarı-kırmızılı futbolcuların arkasında olması bekleniyor.

Cimbom ikinci 'dalya' peşinde

Galatasaray, Avrupa kupalarında attığı gol sayısında 2. dalyanın peşinde. Real Madrid maçında atılacak ilk gol, "Cim bom"un 200. golü olarak tarihe geçecek. G.Saray'da, bu golü atacak futbolcu da tarihi bir gole imza atmış olacak. Galatasaray, Avrupa kupalarında rakip fileleri toplam 199 kez havalandırırken, kalesinde ise 233 gol gördü. Öte yandan Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığı son 21 maçtan sadece 1'ini kaybederken, 14 galibiyet, 6 da beraberlik aldı. Tek yenilgiyi Chelsea'den almıştı.

Dualarımız sizinle...

Kimilerine göre maç, sadece Galatasaray'ı ilgilendiren bir maç. Ancak Sarı-kırmızılılar "Tarihi Galatasaray yazar" diyerek ülkeyi doğrudan ilgilendiren tarihi bir maça çıkıyor. Bir yanda Süper Kupa rövanşı, öte yandan Dünya'nın en pahalı futbolcusu FİGO. Futbol tarihimizin en önemli maçlarından birinde oynayacak olan Galatasaray'ın ŞANSA da ihtiyacı var. Çünkü bu dev takım tam 10 gündür 1 kez bile maç kadrosuyla idman yapamadı. ...iyi şanslar

Spor Yazarları
Mustafa Kutlu :
Salona acıdım
 
Lucescu'nun robotları!
İspanyol ekibini her açıdan süzdüklerini belirten Rumen hoca, Süper Kupa'da yendikleri rakipleri karşısında bu kez çok daha dikkatli olacaklarını söyledi.
Ankaragücü'nü gösterdi
Kupa finalisti olduktan sonra inişe geçerek G.Birliği'nin boş bıraktığı tahtı ele geçiren Ankara ekibi, dörder dörder atıp üçer üçer kazanıyor. 41 puanla beşinciliğe gelen "Ankara'nın güçlü" takımında hedef Avrupa Kupaları'na katılabilmek.
Fener'in başı sağolsun
F.Bahçe eski başkanlarından Hasan Özaydınlı, dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Özaydınlı'nın ölümü camiayı yasa boğarken, klüp çarşamba günü eski başkanı için özel bir tören düzenleyecek. Başkan Yıldırım, camianın değerli bir ismi kaybettiğini söyledi
1. Lig Puan Durumu

Trabzon'da 'istifa' sesleri
TRABZONSPOR'da yönetimde ilk çatlak oluştu ve istifa sesleri yükselmeye başladı. Yönetim Kurulu üyelerinden Nuri Günaydın'ın bugün yapacağı basın toplantısıyla Sümer'e yönelik eleştirilerini dile getireceği istifasını açıklayacağı öğrenildi. Günaydın ailesinin ferdi Nuri Günaydın'ın, yakın çevresine "Özkan Sümer, M.Ali Yılmaz'ı eleştirdiği şeyleri kendisi yapıyor. Yönetimin kulüpte ne olup bittiğinden haberi yok" dediği de alınan haberler arasında.

3 Nisan 2001
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED