T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

H A Y A T

Pınar'dan yeni ürün: Şişede süt

Gıda alanında sürekli yeniliklere imza atarak gıda sektörünün lideri olan Pınar, yeni ürünü olan 'Pınar Şişe Süt'ü basına tanıttı.

Gıda sektörünün önde gelen kuruluşlarından Pınar, ürünleri arasına yeni dahil ettiği Pınar Şişe Süt'ü, düzenlediği bir toplantıyla basın mensuplarına tanıttı. Swiss Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Pınar Süt Genel Müdürü Ergün Akyol, Yaşar Holding Gıda Grubu Başkanı Ahmet Arsan ve Yaşar Holding Gıda Grubu Başkan Yardımcısı İdil Yiğitbaş, Yaşar Holding Gıda Grubu bünyesinde en yeni teknolojiyle üretilen Pınar Şişe Süt hakkında bilgi verdiler. Pınar Süt Genel Müdürü Ergun Akyol, gıda sektöründe hep ilkleri Türk halkına sunan Pınar'ın, 10 milyon dolarlık bir yatırım ile en gelişmiş şok ısıtma ve dolum teknolojisiyle ürettiği şişe sütü, Türk tüketicilerinin kullanımına sunmanın grurunu yaşadıklarını söyledi.

Pınar'ın 'UHT' teknolojisiyle şişeye dolum yaptığı sütün yaklaşık 140 derece ve 2-4 saniyede şok ısıtma ile sterilize edildiğini kaydeden Arsan, "Pınar Süt, yüzde 3,4'lük yağ oranı ile piyasadaki en yüksek yağ değer ve lezzetine sahip olan yüksek kalitede bir süttür. Yağ oranı sütün maliyetini, kalitesini ve lezzetini artıran en önemli özellik olmasına rağmen, uygulanan teknoloji sayesinde sütün vitamin ve besin değeri ilk günkü doğallığıyla korunur"dedi.



19 Mart 2002
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED