Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
ÇARŞAMBA
22 MART 2000

Güncelleme: 01:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

Anket
Hizbullah - Kontrgerilla

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...


Liderler Yeni Şafak'ın manşetini tartıştı

312 FIRTINASI

Ömür boyu siyaset yasağının yumuşatılması gerektiğini söyleyen Bahçeli 312'yi yine savundu

Bahçeli: 312'den asla vazgeçemeyiz

YENİ ŞAFAK'A CEVAP

MHP lideri Bahçeli, Yeni Şafak'ın "Bugün FP'ye, Yarın MHP'ye" manşetini, 'MHP'ye tehdit' olarak yorumladı ve 312. maddenin demokrasinin önünde bir engel değil, 'demokrasinin şartı' olduğunu söyledi.

VARLIK SEBEBİMİZ

312. maddenin partilerinin varlık sebebi olduğunu belirten Bahçeli, "MHP, bu ülkenin insanlarını din, mezhep, etnik köken ayrımcılığıyla bölmeye, parçalamaya ya da birbirine düşürmeye meylederse zaten varlık sebebini inkar etmiş olur" dedi.

________________________________Devam »

Kutan: 312 bir gün sizi de biçer

SUSAN TÜRKİYE

FP lideri Kutan da Bahçeli gibi Yeni Şafak'ın manşetine atıfta bulundu. Kutan, "312 mağdurları süratle artıyor. Ali Bayramoğlu da 1 yıl hapse mahkum oldu. Konuşan Türkiye nerede? Bu ülkede istenen 'susan Türkiye'dir" dedi.
312 AYIBI
MHP'nin 312. madde konusundaki tutumunu eleştiren Kutan, "Bu yasak bir gün sizi de biçer. Hepimiz bu anti-demokratik yasalar değişsin diyoruz. O halde gelin Türkiye'yi bu demokrasi ayıbından, 312. madde ayıbından kurtaralım" diye konuştu.

________________________________Devam »

Sakin Nevruz

Yurdun büyük bölümünde geniş katılımlarla kutlanan Nevruz, genelde olaysız geçti. Adana'daki kutlamalarda PKK yandaşları ile polis arasında çatışma çıktı. Mersin'de 50 kişi gözaltına alındı.
________________________________Devam »

Devletin kasası satışa çıktı

Geçen yıl devletin toplam vergi ve fon gelirinin yüzde 20'sini sağlayan TÜPRAŞ'ın yüzde 15'i bugünden itibaren halka arzediliyor.
________________________________Devam »

Aktık, daha da aklandık

312 de değişmeli, diğerleri de
ANAP lideri Yılmaz'ın, Anayasa değişikliğinin bir an önce gerçekleştirilerek gündemden çıkarılması gerektiğini söylediği bildirildi. Yılmaz, 312. maddenin değiştirilmesinden yana olduklarını, ancak bununla ilgili diğer kanunlarda da değişiklik yapılması gerektiğini söyledi.
YILMAZ, basına kapalı konuşmasında 312. maddenin değiştirilmesinin, Cumhurbaşkanı seçimiyle ilişkilendirilmemesine karşı olduğunu belirterek bu kanundaki değişikliğin "kişilere özel" görüntüsü vermemesi gerektiğini söyledi. ANAP grubu, Yalçınbayır'ın sözlerini de tartıştı.

ABD'de Osmanlı rüzgarı
Corcoran Müzesi'nde sergilenen 'Topkapı Hazineleri'ni 2 haftada 8 bin kişi ziyaret etti. Sergide Osmanlı dönemine ait 200 parçadan oluşan paha biçilmez eserler yer alıyor.
Nazlı Ilıcak
Savaş, Atatürk, Bahçeli ve 312

Fehmi Koru
Çileli günler

Mehmet Barlas
Gazeteci politikacıyı eleştirir ama, rekabet etmez!..



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...