T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
Tartışmalar savaş kokuyor

Arena, 32. Gün ve Derin Haber, 'tezkere ve savaş'ı merceğe alıyor. Arena'ya konuk olacak Başbakan Gül, merak edilenleri cevaplıyor ve geleceğimizi etkileyecek gelişmeleri anlatıyor.

Uğur Dündar'ın sunduğu Arena'ya bu hafta Başbakan Abdullah Gül konuk oluyor. Programda, içinde yaşadığımız coğrafyayı, ülkemizi ve insanlarımızın yaşamsal çıkarlarını tehdit eden "Irak krizi" büyüteç altına alınıyor. Canlı yayınlanacak Arena'da Dündar, bu savaşın Türkiye'ye neler kaybettirebileceği, tezkere sorununun Ak Parti içinde gruplaşmalara neden olup olmadığı ve hükümetin bundan sonra nasıl bir strateji izleyeceği gibi merak edilen soruları yöneltiyor Başbakan Gül'e. Başbakan Gül programda, merak edilen bütün bu sorulara cevap verirken, bütün Türkiye'nin geleceğini etkileyecek olan gelişmeleri de anlatıyor izleyenlere.

Canlı yayınlanacak programda ayrıca savaşın dehşeti, belgesel görüntüler ve sürpriz tanıkların açıklamalarıyla gözler önüne seriliyor.
Kanal D / 23.20

HÜKÜMETİN 100 GÜNÜ

32. Gün'de, AKP hükümetinin 100 günlük icraatı merceğe alınıyor. Rıdvan Akar'ın hazırladığı dosyada AKP Genel Başkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Mumcu, Devlet Bakanı Ali Coşkun ve AKP'li milletvekilleri 100 günü değerlendiriyor. Programda akademisyenler, gazeteciler ve vatandaşlar var.
Cnn Türk / 23.10

Tezkere meselesi ve AK Parti üzerine...

Haluk Şahin'le Derin Haber'de, Meclis'e sunulan tezkere ve AKP'deki durum değerlendiriliyor. Programda 'Tezkere nedeniyle karışan AKP bölünebilir mi?', 'Siirt seçiminden sonra Erdoğan'ın Başbakan olma süreci nasıl işleyecek?' sorularını Radikal yazarı, Galatasaray Ün. Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Nuray Mert ile gazetemiz yazarı Mustafa Karaalioğlu tartışıyor.
Tv 8 / 23.00


Kuş olup uçmak gibi

Alan Parker'in William Wharton'ın romanından beyazperdeye uyarladığı Birdy adlı film ekranda. En başarılı savaş karşıtı filmler arasında gösterilen ve Parker'ın kült filmi kabul edilen Birdy, Vietnam Savaşı sonrası ruhsal bir sarsıntı geçiren bir adamın öyküsünü anlatıyor.

Çocukluğundan beri kuşlara karşı tuhaf bir saplantısı olan Birdy, savaştan döndükten sonra kendisinin bir kuş olduğuna inanmaya başlamıştır. Bütün gün konuşmadan oturan Birdy'yi hayata döndürmek için onu ziyarete gelen ve yine bir Vietnam gazisi olan arkadaşı Al ne yapacağını bilemez bir haldedir.

Birdy

Orijinal Adı: BirdyYön: Alan Parker Oyn: Matthew Modine, Nicholas Cage, John Harkins, Sandy Baron Yapım Yılı: 1984 Türü: Psikolojik / Dram
CNBC-e / 21.00

 
Yedinci Gece'de Anadolu'dan sesler ve renkler
Süleyman Çobanoğlu'nun sunduğu Yedinci Gece Yolcular Grubu'nun usta müzikleriyle izleyenlerin evlerine konuk olmaya devam ediyor. Ramazan'da start alan izleyenlerin büyük beğenisini toplaması nedeniyle sürdürülen programa bu hafta Kırşehirli sanatçı Ekrem Çelebi konuk olarak katılıyor. Türkülerle Yedinci Gece'ye konuk olan ve sazını- sözünü programda konuşturan sanatçı Ekrem Çelebi birbirinden güzel türkülerini Yedinci Gece'de yorumluyor. "Hayat kavgasına verilen bir mola, ciğerlere işleyen temiz bir nefes" olmak üzere ekrana farklı bir renk sunmak için yola çıkan Yedinci Gece, ilahiden, Nihavend şarkıdan, bir deyişten ve bir türküden gönüllere yol buluyor.
Kanal 7 / 23.45

Yeni bir dizi daha: Sihirli Annem
Sihirli Annem adlı yeni bir dizi ekrana merhaba diyor. Başrollerini İnci Türkay, Nevra Serezli ve Şahap Sayılgan'ın paylaştığı dizide, tatlı bir peri olan Betüş, iki çocuklu ve dul olan Sadık ile evlenecektir. İkisi de birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Betüş'ün annesi Dudu bu evliliğe karşı çıkar. Sihirlerini kullanarak onları ayırmaya çalışır.
Kanal D / 20.15

Zerda'da sıkıntılı arayış...
Sevilen dizi Zerda'da, Zerda ve Şahin'in resmi nikah yaptıklarını konakta duyurması konağa bomba gibi düşer. Sultan herkesi çaresiz bırakacak bir karar verir. Konaktakiler Sultan'ın kararının şokunu yaşarken bir başka gerçekle karşılaşırlar: Akgül, bebeğini alıp ortadan kaybolmuştur.
Atv / 21.35
27 Şubat 2003
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED