T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

DAHA LİDER OLALIM

Bu akşam Bursa'da Makedonya'ya atacağımız her gol bizi 'daha lider' yapar. Maçlar bittiğinde Makedonya'ya kim fazla atmışsa, o avantajlı olacak.

Bursa'da kimleri yenmedik ki?

Dünya futbolunun önde gelen ülkelerini Bursa'da dize getiren A Milli Futbol Takımımız bugün Atatürk Stadı'nda yeni bir zafer peşinde. 2002 Dünya Kupası Elemeleri'nde 4 grupta zirve mücadele veren Ay-Yıldızlı ekibimiz bugün oynayacağı Makedonya'yı yenerek sezonu lider kapatmak istiyor. Grupta 14 puan ve averajla lider durumda bulunan Milli Takım'ın kulağıda averajla ikinci sırada yer alan İsveç'in Göteborg'da Moldova ile oynayacağı maçta olacak. Milli takım, rakibini deplasmandaki maçta 2-1 yenmişti.

Bu maç çok önemli

Teknik direktör Şenol Güneş, Makedonya maçını kazanarak liderliklerini pekiştirmek istediklerini söyledi. Dünya Kupası finalerine gidebilmek için kalan maçları kazanmak zorunda olduklarını kaydeden Güneş, "Bursalı taraftarlara güveniyoruz. Makedonya'yı yenerek tatile mutlu çıkmak istiyoruz. Takımın hırslı olması beni umutlandırıyor. Karşılaşmada taraftarlara da büyük iş düşecek. Bursalı taraftarlara güveniyoruz. Herkes görevini eksiksiz yaparsa, sahadan istediğimiz sonucu alarak ayrılırız" dedi.

Sakatların durumu iyi

Makedonya maçı öncesi son çalışmasını dün akşam maçın oynanacağı Bursa Atatürk Stadı'nda basına kapalı yapan Milli Takımımız, bugün de Uludağ Üniversitesi Yerleşkesi'ndeki sahada bir ter idmanı yapacak. Ay-yıldızlı ekibimizde hafif sakatlıkları bulunan Oktay, Abdullah ve Hasan Özer'in bu akşamki maçta oynayabilecekleri bildirildi. Ayrıca üçer sarı kartı bulunan Fatih ve Okan Makedonya maçında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. Ay-yıldızlı ekibimiz, bu akşamki maçın ardından 1 Eylül'de oynanacak Slovakya maçına kadar bir tatile çıkacak.

Güneş'le 11. sınav

MİLLİ Takım, Makedonya ile bugün yapacağı Dünya Kupası Avrupa 4. Eleme Grubu 7. maçıyla birlikte, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde 11. sınavına çıkacak. Şenol Güneş'in ay-yıldızlı takımın başında sahaya çıktığı 9 maçta milliler, 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 de yenilgi aldı. Türkiye, Güneş yönetiminde 7 gol atarken, kendi kalesinde de 11 gol gördü. Milli Takım, Makedonya ile yapacağı Dünya Kupası 4. Eleme Grubu 7. maçıyla birlikte, 355. maçına çıkacak.

Biletler kapış kapış

TÜRKİYE ile Makedonya arasındaki maçın bilet fiyatları dün satışa çıkarıldı. Milli maça büyük ilgi gösteren Bursalı taraftarlar, bilet satış noktalarını dün sabah saatlerinden itibaren doldururken, bilet fiyatları kale arkası 1 milyon, maraton tribünü 5 milyon ve kapalı numaralı tribün ise 10 milyon lira olarak belirlendi. Bu arada başkan Haluk Ulusoy tarafından taraftarlara tahsil edilen 10 otobüs taraftar bugün saat 14.00'de İnönü Stadı'ndan Bursa'ya hareket edecek.


Spor Yazarları
Ali Gümüş: Turgut Koloğlugil:
Samsun yollarında... Arı kovanına çomak sokmak
Güray Soysal: Yunus Akgül:
Ankara yine unutuldu Kral çıplak...
 
Krize 'hakem' bulundu
Ümitler umut saçtı
İlk yarıda tutuk bir oyun sergileyen Ümit Milliler, Raşit Çetiner'in yerinde iki değişikliği ile ikinci yarıya fırtına gibi girdi. Milliler, Berkant ve Serhat'ın "aynısından" iki golüyle Makondaya'yı yenerek grupta ikinciliğe yükseldi.
ARANAN DEV BULUNDU
Avrupa futbolunun renkli ismi Roberto Baggio, futbol hayatının son döneminde ikna edildi. Yıllardır 'bize bir Hagi lazım' diyen Fenerbahçe yönetimi, İtalyan Ligi'nin yaşlı efsanesi olan Budist yıldızı 5 milyon dolara 1 yıllığına bitirdi.
Veit kafaları karıştırdı
Beşiktaşlı yöneticiler, dün İstanbul'a gelen Alman futbolcuya bugün imza attıracaklarını söylerken Veit, sabah Almanya'ya döneceğini açıkladı.
Trabzon kilitlendi
Eski başkan Yılmaz'ın kulübün alacaklarına koydurduğu temlik yüzünden nakit sıkıntısı çeken Bordo-Mavililer, iç ve dış transfer görüşmelerini askıya aldı.
Medyanın Cimbomu! Asparagas transferler sürüyor. Yönetim 14 Temmuz'u beklerken, Galatasaray'a ligin bitiminden bu yana geçen 8 günde 20'nin üzerinde yabancı geldi!!!
6 Haziran 2001
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED