Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
CUMA
18 Şubat 2000

Güncelleme: 00:30 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

Anket
Hizbullah - Kontrgerilla

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

FP-DYP ittifakı karşısında zorlanan Demirel, ANAP ve MHP'den de yeterli destek bulamıyor. Bu durumda Anayasa değişikliği referanduma kalacak

FP-DYP İTİFAKI

Anayasa değişikliği konusunda ipleri ele geçiren FP, DYP ile ortak cephe oluşturdu. FP, Anayasa'da siyasi partilerle ilgili bazı düzenlemelerin yapılmasını da önşart olarak ileri sürüyor. Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesini isteyen FP ve DYP Meclis'e sundukları önerinin öncelikli olarak ele alınmasında ısrar edecek.

OY KAYBI KESİN

5+5 formülüne imza atan ANAP'tan farklı sesler çıkarken, Ecevit referandum ihtimalinden korkuyor. 5+5 için 367 oy gerekiyor. Teklifi destekleyen DSP, MHP, ANAP ve DYP'nin oylarının toplamı 435. ANAP içinden 45, MHP içinden de 50 firenin olması durumunda 340 oyda kalınacağı için referandum gündeme gelebilecek.

________________________________Devam »

TOKİ, dipsiz kuyu

Hükümetler Batmangate paralarını ödeyen Toplu Konut Fonu'nu örtülü ödenek gibi kullanmış. Fon paraları 200 çeşit işe tahsis edilmiş
________________________________Devam »

Ya kriz Ya değişim

Bugün yapılacak İran milletvekili genel seçimlerinin birinci turunda 38 milyondan fazla seçmen, 5 bin 728 aday arasından 290 milletvekilini seçmek için sandık başına gidecek.
________________________________Devam »

Kamyonet isyanı

İstanbul Valiliği'nin Perşembe Pazarı için getirdiği kamyonet yasağını protesto eden binlerce esnaf Galata Kulesi önünde toplandıktan sonra ellerinde bayraklarla yürüyüşe geçti.
________________________________Devam »

Patateste aracı kazanıyor

Bankalar devletin elinde patlayacak
Öğrencinin tetikçisi öğretmen
Elazığ'da yakalanan Hizbullah örgütü Hakkari sorumlusu Bilal Yararlı, üniversite öğrencisi Tayfun Tokpınar ile Karşıyaka Camii İmamı Tahir Çakır'ı öldürdüğünü itiraf etti. Yararlı'nın öğretmenlik yaptığı öğrenildi.

Argun Vadisi'nde yoğun savaş

Ahmet Taşgetiren
Siyasi İslâm'ın dinî olmayan boyutu
"...İran'da olan biteni nasıl okumalı? Bir rejim değişikliği arayışı olarak mı, yoksa global sisteme entegrasyon konusundaki farklılaşma mı? Bu, aynı zamanda "Siyasal İslâm" olgusunun "dinî olmayan boyutu" üzerine düşünmek anlamına geliyor. Evet, böyle bir şey var ve bunun Türkiye ayağında RP'nin başına gelenler ilginç bir tecrübe niteliğinde..."
Nazlı Ilıcak
Kapılarının önünü temizleyenler

Mehmet Barlas
Öldürülen denizler ve kirletilen medya



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...