AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
Luce, sağlamlara güveniyor

Beşiktaş Teknik Direktörü sakat futbolcuların çokluğuna rağmen Altay maçından 3 puan bekliyor

Beşiktaş'ın bu seneki hastalığı sakatlık belası tam bitti derken, yine ortaya çıktı. Sezon başından beri bir türlü tam kadro çalışamamaktan yakınan teknik direktör Lucescu, sakatlıkları artık dert etmiyor. Rumen teknik adam, "Altay maçı bizim açımızdan çok önemli. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Sakat oyuncularla nedeniyle sezon başından bu yana her maçta sahaya değişik kadroyla çıktık. Hiçbir şeyi bahane edemeyiz. Sahaya 11 kişi çıkacak ve her oyuncu verilen görevi en iyi şekilde yapacaktır" dedi.

PANCU VE İLHAN YOK

Beşiktaş'ta Altay maçı öncesi sakat futbolcuların durumu sıkıntıya neden oldu. İlhan Mansız ve Pancu'nun sakatlıklarının ciddi olması nedeniyle teknik direktör Lucescu, Altay maçında futbolculara değişik görevler verecek. Rumen hoca, sakat olan İlhan'ın yerine formsuzda olsa Ahmet Dursun'u hazırlarken Pancu'nun yerine de ağrılarından şikayet eden Sergen Yalçın'a şans tanıyacak. Lucescu'nun ayrıca forvette alternatif olarakta genç Ali Cansun'u ikinci yarı oyuna sokacağı belirtildi.

Nouma'ya tazminat da yok

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan ve sözleşmesi tek taraflı fesh edilen Nouma'ya tazminat verilmeyecek. İkinci Başkan Hüsnü Güreli, "Nouma 6 aydan fazla ceza aldığı için tazminat ödememize gerek kalmadı. Futbolcu arkadaşımıza yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ederiz" dedi.

5 futbolcu ceza sınırında

Beşiktaş'ta, Altay maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlılarda, 3 sarı kartı bulunan Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, İbrahim, Tayfur ve Zago, Altay maçında da sarı kart görmeleri durumunda, gelecek hafta Adanaspor ile yapılacak maçta cezalı duruma düşecek.

 
G.Saray'da kadro sıkıntısı
FENERBAHÇE özlem giderecek
Başbakandan şampiyonlara ödül
Güreşçilerimiz Fırtına gibi
BOTAŞ 3. kupayı da istiyor
LAKERS çeyrek finale çıktı
Beşiktaş yükseldi, Galatasaray düştü
Yeni Ferrari'den kötü başlangıç
Formula 1'de sezonun 5. yarışı olan İspanya Grand Prix'inin antrenman turlarında Ferrari takımı yeni aracını ilk kez görücüye çıkarırken, F2003-GA isimli yeni araç hayal kırıklığına yol açtı. Katalunya Pisti'nde yapılan antrenman turlarında "Kırmızı Köpekbalığı" ismi takılan F2003-GA otomobilini deneyen Ferrari takımında Rubens Barrichello 10., Michael Schumacher ise ancak 15. sırayı elde edebildi. Michael Schumacher, antrenman turlarında 1. olan kardeşi Ralf Schumacher'e göre 1.723 saniye daha kötü bir performans sergiledi. Pilotlar şampiyonasında birinci sırada yer alan McLaren Mercedes pilotu Kimi Matthias Raikkonen de 18. olarak büyük şaşkınlığa neden oldu. Antrenman turlarında 1 dakika 17.015 saniyelik dereceye imza atan BMW Williams pilotu Ralf Schumacher ilk sırayı elde ederken, Renault pilotları Jarno Trulli ve Fernando Alonso Schumacher'i izledi.
3 Mayıs 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED